Wilt u een passende grime bij uw kostuum?

Dat kunt u bij mij laten doen voor een schappelijk prijsje.

Organiseert u een feest, een beurs, een braderij, enz. ?

Wat denkt u van een grimeuse die er voor de kinderen (en de volwassenen) een onvergetelijke dag van maakt?
Ik kan u meer dan 20 jaar professionele ervaring aan bieden.
Door uitproberen en expermenteren kan ik u een keuze uit meer dan honderd verschillende gezichtjes aanbieden. De verschillende thema's waarin deze vallen zijn: dieren, landschappen, nationaliteiten, clowns, bekenden van film of TV (op Disney en Studio 100 na ivm copyright) en fantasieŽn.Ook doe ik geen vlaggen, clubtekens en kleine tekeningen op het gezicht of op armen daar deze te vaak problemen opleveren.

Is er een speciaal thema aan uw feest?

Geen probleem. Ik kom altijd gekleed volgens het door u gekozen thema.
Geen thema? Ik kom toch verkleed (keuze van de organisatie). Hieronder is een lijstje met de kostuums waar u kunt uit kiezen.

Disney & magie


Film & TV

Klederdracht & tijdperken


Dans en allerleiWat kost het?

Voor de prijs hoeft u het niet te laten, voor een dagdeel (Ī 4 tot 6 uur) vraag ik een kleine vaste prijs voor ongeacht hoeveel gezichtjes dat ik in die tijd kan doen.

Wat heb ik nodig?

Een tafel en twee gelijk stoelen en onderdak voor buitenmanifestaties zijn niet overbodig. Grime materiaal en een dik boekje met meer dan 100 zelfgetekende voorbeelden breng ik zelf mee.
Ook wat te eten 's middags of 's avonds (met een broodje ben ik al tevreden) en af en toe wat te drinken is leuk meegenomen.
Wegens gebrek aan eigen vervoer vraag ik wel dat u zorgt dat ik op de plaats van de manifestatie kom ( en terug thuis na afloop). Indien de manifestatie erg goed met het openbaar vervoer (tram/bus/trein) te bereiken is vraag ik u om dit te vergoeden.

Enkel voorbeelden op foto:

* in actie:* groepsfoto's:

* enkele voorbeelden van gezichtje: